Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Tycker inte om min näsa

Vissa verkar bara ha bra självförtroende av sig själva. Jag har själv aldrig haft speciellt bra självförtroende. Jag har alltid stört mig på något med min kropp, men det mesta har faktiskt blivit bättre. Jag tränar ju en hel del så jag har en bra kropp nu, tycker jag i alla fall själv. Det enda jag har problem med just nu är min näsa, den kan jag ju inte träna bort utan den sitter där den sitter och den kommer ju inte ändra form av sig själv. Därför har jag bestämt mig för att göra en näsoperation. Jag tänker att jag inte kan fortsätta gå runt och störa mig på min näsa, då är det bättre att jag gör något åt saken. På det sättet behöver jag inte tänka på det mer, det är bättre att jag tänker på viktigare saker än på min näsa liksom.

Leave a Reply