Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Ett plugin som ger dig konstruktiv kritik

Behöver du ett verktyg som testar din rank på nätet? Då ska du ta hem en rank checker, som är en plugin som du kan installera i WordPress eller liknande sidor som du använder för att bygga en hemsida. Du får då aktuell information om hur det egentligen går för dig och när din hemsida stiger respektive sjunker i rank. Det är jätteviktigt att hålla koll på sin rank på nätet, åtminstone om hemsidan är av betydelse och viktig för dig. Det är även viktigt att veta vad man gör rätt och fel för att kunna skapa en lyckad hemsida. En rank checker ger dig konstruktiv kritik och håller ständigt koll på din hemsida åt dig.

Leave a Reply